SPORTCOACH TE ANTWERPEN

Contacteer me voor sportcoach diensten

Sportcoach Antwerpen

Kurt Van Soom is een sportcoach voor mensen die gezonder en evenwichtiger willen gaan leven op vlak van voeding en beweging, met als sport specialisatie joggen en hardlopen. En dit centraal gelegen te Mortsel, Antwerpen.

De trainingen zijn zeer persoonlijk gericht per sportniveau en per individu, om een maximaal rendement te halen uit uw training en uitstekende resultaten te behalen naar uw wensen en doelen. De training wordt volledig afgestemd op uw behoefte: ofwel als beginnende sporter, recreant of profatleet. We helpen u graag verder om uw sportieve droom waar te maken.

Met onze multi-level aanpak streven we het bekomen van een duurzaam resultaat na. Mijn diensten zijn er namelijk op gericht om uw rust, eetgewoontes, slaap en trainingen perfect op elkaar af te stemmen. Onder een optimale persoonlijke begeleiding van sportcoach Kurt gaan we alle aspecten na die bijdragen aan een gezondere levensstijl voor u.

Vanuit zijn praktijk te Mortsel helpt personal trainer Kurt u als uw sportcoach te Antwerpen graag verder. Wacht niet langer en contacteer me vandaag nog voor meer info in verband met trainingsbegeleiding! Uw sportieve droom is namelijk mijn zorg.

Contacteer sportcoach Kurt te Antwerpensportcoach Antwerpen
Sportcoach te Antwerpen