Personal trainer Antwerpen

Boek een gratis kennismaking

Personal Trainer Antwerpen

"Every Run should be a Fun Run" - Personal trainer Antwerpen Kurt Van Soom

Uw personal trainer Antwerpen met specialisatie in joggen en hardlopen

Mijn terugkerende filosofie als personal coach en als beoefenaar van de loopsport is plezier. We starten altijd met een positieve ingesteldheid en een glimlach, of het nu een eenvoudige oefening is of een training met hoge intensiteit. Als uw personal trainer ga ik het maximale halen uit u als atleet. Want we werken heel doelgericht samen mét resultaat.

Bent u nog op zoek naar een coach? Ik help u graag verder. Mijn specialisatie is joggen en hardlopen. Zowel voor beginnende als ervaren lopers. Joggen en hardlopen is afhankelijk van de ondergrond een sport met veel impact op de gewrichten, pezen en spieren. Hierbij denken we dan vooral aan de onderste extremiteiten, de bekkengordel en de rug. Ook de natuurlijke aanleg en getraindheid spelen een rol, samen met de jaren ervaring in de sport. Daarom vereist elke jog- en hardloopactiviteit enige aandacht en een goede start. Als personal trainer Antwerpen kan ik je hierbij begeleiden.

Trainingen met resultaat

Mijn trainingen zijn zeer persoonlijk gericht, om een zo groot mogelijk rendement en resultaten te behalen naar uw vooropgesteld doel. De personal training wordt volledig afgestemd op uw behoefte: van de beginnende sporter tot en met de profatleet. Ik help u graag verder vanuit mijn praktijk te Antwerpen om uw sportieve droom waar te maken.

Kurt Van Soom
Personal trainer Antwerpen

personal trainer Antwerpen


Boek een gratis kennismakingpersonal trainer Antwerpen
Personal trainer Antwerpen - Maak nu een afspraak
Boek een gratis kennismaking