PERSONAL TRAINER TE ANTWERPEN

Boek een gratis kennismaking
Online intake

Personal Trainer te Antwerpen

"Every Run should be a Fun Run" - Kurt Van Soom

Mijn terugkerende filosofie als personal trainer en als beoefenaar van de loopsport is plezier. We starten altijd met een positieve ingesteldheid en een glimlach, of het nu een eenvoudige oefening is of een training met hoge intensiteit. Als uw personal trainer ga ik het maximale halen uit u als atleet. Want we werken heel doelgericht samen mét resultaat.

Bent u nog op zoek naar een personal trainer te Antwerpen? Ik help u graag verder. Mijn specialisatie is joggen en hardlopen. Zowel voor beginnende als ervaren lopers. Joggen en hardlopen is afhankelijk van de ondergrond een sport met veel impact op de gewrichten, pezen en spieren. Hierbij denken we dan vooral aan de onderste extremiteiten, de bekkengordel en de rug. Ook de natuurlijke aanleg en getraindheid spelen een rol, samen met de jaren ervaring in de sport. Daarom vereist elke jog- en hardloopactiviteit enige aandacht en een goede start. Als personal trainer te Antwerpen kan ik je hierbij begeleiden.

Mijn trainingen zijn zeer persoonlijk gericht, om een zo groot mogelijk rendement en resultaten te behalen naar uw vooropgesteld doel. De training wordt volledig afgestemd op uw behoefte: van de beginnende sporter tot en met de profatleet. Ik help u graag verder vanuit mijn praktijk te Antwerpen om uw sportieve droom waar te maken.

Kurt Van Soom
Uw personal trainer te Antwerpen

personal trainer te Antwerpen


Boek een gratis kennismaking     Online intakepersonal trainer Antwerpen
Maak nu een afspraak met personal trainer Kurt te Antwerpen
Boek een gratis kennismaking
Online intake