Coaching

"Every Run should be a Fun Run" - Kurt Van Soom
Mijn filosofie als personal coach en als beoefenaar van de loopsport is plezier. Elke training zou aangevat moeten worden met een positieve ingesteldheid en een glimlach, of het nu een basisrun is of een training met hoge intensiteit. Het is ook zonneklaar dat ik als coach het maximale ga halen uit u als atleet, m.a.w. ambitie aan de dag leggen.
Trainingsschema's lopen➢ Free intakegesprek

Tijdens dit gesprek krijg je de mogelijkheid om uw doelstelling als loper te komen bespreken. Dit kan voor alle niveaus, beginnend tot gevorderde. Ook zal in grote lijnen besproken worden wat mijn diensten zijn en hoe ik als loopcoach te werk ga ...


Meer info
intakegesprek personal trainer➢ 3D loopanalyse

Bent u een recreatief of competitief loper, heeft u last van aanhoudende blessures, gaat u graag preventief te werk of bent u op zoek naar prestatiewinst? Dan is een 3D Running Gait Analyse een ideaal startpunt ...


Meer info
loopanalyse antwerpen
➢ Conditietest

Optimaal trainen begint met een inspanningstest om te bepalen wat de mogelijkheden zijn. Op die manier kunnen we samen realistische doelen stellen ...


Meer info
intakegesprek personal trainer

Onze klanten aan het woord

Dankzij Kurt Van Soom liep ik mijn eerste marathon met een fantastisch gevoel uit. We hebben hier maanden naartoe gewerkt, met schema's per vier weken gebaseerd op mijn testing. Ik heb genoten van de eerste tot de laatste kilometer, dikke merci Kurt voor de professionele begeleiding, het advies én de motivatie!

Gea 28 jaar

Ik heb Kurt van Soom via google gevonden. Mijn eerste loopcoach. Ik wist niet wat te verwachten maar ik was aangenaam verrast. Hij is een persoonlijke coach en steunt wanneer ik het nodig heb, sportief en mentaal! Dankzij zijn geloof in mij en de goede samenwerking heb ik mijn eerste halve marathon onder de 2 uur kunnen doen. TOP Ik heb al een volgend doel en ik kijk er naar uit om samen met mijn coach te trainen!

Carolyn 32 jaar/Kunstenares

Kurt Van Soom, bedankt voor je professionele begeleiding! Ik voelde me bijna een toploper. Je schema en betrokkenheid waren een ideale boost en motivatie. Helaas, door omstandigheden, draait het anders uit maar ik ben hoopvol naar het vervolg

Stefano Bassi 28 jaar

Voor de eerste keer met een coach gelopen. Kurt Van Soom was een super toffe ervaring, schema om een marathon te lopen die spijtig genoeg niet doorgaat...maar de schema’s waren geweldig ben op 8 maanden tijd verbeterd op alle manieren qua hartslag en uithouding. Heel leuk met verschillende en aangename trainingen die worden bijgestuurd indien nodig support en feedback.

Carina 60 jaar

Hey Coach, nogmaals bedankt voor de schema’s en de tips voor de halve marathon in Etten-Leur. Uw professionele aanpak en gouden tips hebben zeker geholpen om mijn prestaties te bevorderen. De drang is er om verder te gaan met je.

Elie 49 jaar/Ondernemer

Dankjewel Kurt voor het afgelopen jaar! Dankzij jou heb ik een ommezwaai gemaakt in mijn leven. Gezonder eten en meer bewegen waardoor ik veel kilo’s ben afgevallen Ik meen het oprecht dat ik zonder jouw betrokken begeleiding het niet was gelukt. Dank daarvoor.

Bob 29 jaar/Ondernemer


Hardloopcoach Kurt Van Soom
Boek een gratis kennismaking