PERSONAL COACH TE ANTWERPEN

Boek een gratis kennismaking

Personal Coach Antwerpen

Bent u op zoek naar een personal coach in de regio Antwerpen? Wenst u professionele coaching en een doelgerichte aanpak mét resultaat? Kurt Van Soom is een personal trainer voor mensen die gezonder en evenwichtiger willen gaan leven op vlak van voeding en beweging, met als specialisatie joggen en hardlopen. En dit centraal gelegen te Mortsel, Antwerpen.

Met onze holistische aanpak streven we het bekomen van een duurzaam resultaat na. Mijn diensten zijn er namelijk op gericht om uw rust, eetgewoontes, slaap en trainingen perfect op elkaar af te stemmen. Zonder actieve en passieve rust gaan uw prestaties verminderen. Uw eetgewoontes zullen we aanpassen zodat uw rust en slaap beter kunnen worden. Ten slotte zijn er de trainingen (van meer beweging tot trainen) om u uiteindelijk fitter en gezonder te voelen.

Met onze personal coaching en persoonlijk advies krijgt u dus een gezondere toekomst. Onder een optimale persoonlijke begeleiding van Kurt gaan we alle aspecten na die bijdragen aan een gezondere levensstijl voor u.

Vanuit zijn praktijk te Mortsel (Antwerpen) helpt Kurt u graag verder op het vlak van personal coaching. Wacht niet langer en contacteer me vandaag nog voor een beter, energievoller en vooral gezonder leven!

Boek een gratis kennismaking    Bekijk mijn dienstenpersonal coach Antwerpen
Graag zien, dat begint bij jezelf.
Personal coach Kurt Van Soom

Het R.E.S.T principe: Rust, Eet, Slaap en Training

De diensten zijn er op gericht om rust, eetgewoontes, slaap en trainingen perfect op elkaar af te stemmen.

Zonder actieve en passieve rust gaat uw voeding en uw prestaties lijden. Eetgewoontes aanpassen zodat uw rust en slaap beter worden, trainingen (van meer beweging tot trainen) om u uiteindelijk fit(ter) en gezond(er) te voelen en door het leven te gaan.

Contact voor personal coaching
Gezond, fitter & sportiever met hardloopcoach Kurt Van Soom
Boek een gratis kennismaking