Personal coach Antwerpen

Boek een gratis kennismaking

Personal Coach Antwerpen

"Every Run should be a Fun Run" - Personal trainer Antwerpen Kurt Van Soom

Bent u op zoek naar een personal coach Antwerpen? Wenst u professioneel advies en een doelgerichte aanpak mét resultaat? Kurt Van Soom is een personal coach Antwerpen voor mensen die gezonder en evenwichtiger willen gaan leven op vlak van voeding en beweging, met als specialisatie joggen en hardlopen. Zowel voor beginnende als ervaren lopers. En dit centraal gelegen te Mortsel.

Mijn terugkerende filosofie als personal coach en als beoefenaar van de loopsport is plezier. Elke personal training zou aangevat moeten worden met een positieve ingesteldheid en een glimlach, of het nu een basisrun is of een training met hoge intensiteit. Het is ook duidelijk dat ik als coach het maximale ga halen uit u als atleet. Want we werken heel doelgericht mét resultaat.

Als uw personal coach Antwerpen geef ik u persoonlijk advies voor een gezondere en fitte toekomst. Onder een optimale persoonlijke begeleiding gaan we alle aspecten na die bijdragen aan een gezondere levensstijl voor u.

Vanuit mijn praktijk te Mortsel (Antwerpen) help ik u graag verder. Wacht niet langer en contacteer me vandaag nog voor een beter, energievoller en vooral gezonder leven!

Kurt Van Soom
Personal coach Antwerpen

personal coach Antwerpen


Boek een gratis kennismakingpersonal coach Antwerpen
Personal coach Antwerpen - Maak nu een afspraak
Boek een gratis kennismaking