One 2 one
coaching

Dit is de formule waarbij ik het meeste uit u als atleet kan halen. Na de testing ben je in de mogelijkheid om gecoacht te worden op locatie en tijdens trainingen die we afspreken.

  1. 2 x per maand: €60
  2. 4 x per maand: €108
  3. 8 x per maand: €200

Heb je sporadische coaching nodig, om bijvoorbeeld wat aan uw techniek te werken, ondersteuning tijdens bepaalde trainingssessies, enz. dan kan je kiezen voor het volgende:

  • Losse sessie aan €50/90 minuten

Bij elke voltooiing van 90 minuten staat de teller weer op nul. Uw 10de beurt is gratis.

Coaching “a la carte”:

  • Met deze formule zijn er geen restricties en is de prijs overeen te komen. U maakt gebruik van alle diensten die ik aanbied met voorrang.

Neem contact op
Boek een afspraak

One 2 one training


Mijn diensten
Onze klanten aan het woord

Na samenwerken met Kurt Van Soom eindelijk mijn doel behaald ( een marathon lopen onder 4 uur). Kan hem als sport en voedingscoach alleen maar aanbevelen. Bedankt.

Anton de Prijck 24 jaar

Ik heb Kurt van Soom via google gevonden. Mijn eerste loopcoach. Ik wist niet wat te verwachten maar ik was aangenaam verrast. Hij is een persoonlijke coach en steunt wanneer ik het nodig heb, sportief en mentaal! Dankzij zijn geloof in mij en de goede samenwerking heb ik mijn eerste halve marathon onder de 2 uur kunnen doen. TOP Ik heb al een volgend doel en ik kijk er naar uit om samen met mijn coach te trainen!

Carolyn 32 jaar/Kunstenares

Kurt Van Soom, bedankt voor je professionele begeleiding! Ik voelde me bijna een toploper. Je schema en betrokkenheid waren een ideale boost en motivatie. Helaas, door omstandigheden, draait het anders uit maar ik ben hoopvol naar het vervolg

Stefano Bassi 28 jaar


One 2 one training met hardloopcoach Kurt Van Soom
Boek een gratis kennismaking