Gezond, fitter en sportiever

Sedentair gedrag is de moderne pandemie in de maatschappij. Mensen brengen alsmaar vaker tijd door op het werk, in de wagen, ... Sedentair gedrag kan dan ook gezien worden als één van de belangrijkere oorzaken van obesitas, diabetes type II en psychische aandoeningen zoals depressies en burn-out. De tijdsdruk in onze maatschappij nijgt ons meer en meer naar “snellere en kant en klare” voeding omdat deze een “luxe” oplossing is.

Sedentair gedrag is verantwoordelijk voor 40 % van de vroege overlijdens bij mensen die 10 uur of meer zitten of liggen (niet slapen) t.o.v. mensen die 4 uur zitten of liggen.

Op vlak van voeding wordt heel veel geschreven en verteld, maar wat is nu goed voor jou persoonlijk en wat niet? Zie je het bos door de bomen niet meer? Met deze dienst tracht ik jou persoonlijk te begeleiden rond gezondere of alternatieve voeding.

Wil je bewegen en voeding combineren met persoonlijke begeleiding of heb je als sporter extra ondersteuning nodig op vlak van motivatie, core-stabiliteit en ondersteunende oefeningen? Wil je als loper werken aan je techniek, houding of rendement, of extra coaching nodig tijdens uw trainingen? Dit kan met verschillende formules om u te begeleiden. Wil je meer toelichting, reserveer een vrijblijvend gesprek.


Mogelijke formules:
  • Maandelijks 1 uur;
  • 2 Wekelijks 1 uur;
  • Wekelijks 1 uur of
  • Full option: Wekelijks 3x1 uur.

Bij alle formules heb je ongelimiteerde opvolging via diverse kanalen. Meer toelichting via een vrijblijvend gesprek. Boek alvast hier:

Neem contact op
Boek gratis kennismaking

gezond en fit

gezond en fit

gezond en fit


Mijn diensten
Onze klanten aan het woord

Na samenwerken met Kurt Van Soom eindelijk mijn doel behaald ( een marathon lopen onder 4 uur). Kan hem als sport en voedingscoach alleen maar aanbevelen. Bedankt.

Anton de Prijck 24 jaar

Ik heb Kurt van Soom via google gevonden. Mijn eerste loopcoach. Ik wist niet wat te verwachten maar ik was aangenaam verrast. Hij is een persoonlijke coach en steunt wanneer ik het nodig heb, sportief en mentaal! Dankzij zijn geloof in mij en de goede samenwerking heb ik mijn eerste halve marathon onder de 2 uur kunnen doen. TOP Ik heb al een volgend doel en ik kijk er naar uit om samen met mijn coach te trainen!

Carolyn 32 jaar/Kunstenares

Kurt Van Soom, bedankt voor je professionele begeleiding! Ik voelde me bijna een toploper. Je schema en betrokkenheid waren een ideale boost en motivatie. Helaas, door omstandigheden, draait het anders uit maar ik ben hoopvol naar het vervolg

Stefano Bassi 28 jaar


Gezond, fitter & sportiever met hardloopcoach Kurt Van Soom
Boek een gratis kennismaking