Training & Coaching

Stap 1: Kennismakingsgesprek (gratis)

Boek via de website een kennismakingsgesprek. Hier wordt besproken wat je wil bereiken als hardloper en wordt uw loopgeschiedenis nagegaan om te kijken wat realistisch is en wat niet. Mijn coaching is gericht naar elke loper dat wil verbeteren, zowel in het algemeen of een nieuwe pr op een bepaalde afstand.

Boek een gratis gesprek

Stap 2: Conditie en lactaatmeting (€90)

Tijdens deze test wordt wetenschappelijk nagegaan wat uw huidige staat van conditie is en hoe getraind u bent in beide omslagpunten. Dit zal uw doelen op een wetenschappelijke manier ondersteunen en gericht te kunnen trainen. Meer info?

Klik hier voor meer info.

Stap 3: Trainingsplannen

Na ons gesprek en de test zal een macroplan (jaarplan) opgesteld worden dat rekening houd met uw einddoel en tussentijdse doelen, dit kan van alles zijn. Ook bepaalde focuspunten op kortere termijn (meso) worden bepaald. Dit plan zal ook rekening houden met perioden dat je niet kan trainen (vakanties, enz.)

Op basis van dit alles zal per 4 weken een gedetailleerd schema opgemaakt en verstuurd worden.

trainingsschema lopen

Klassieke schema’s kunnen maar dragen niet mijn voorkeur om u als loper te ontwikkelen.

Meer vragen?


Contacteer me.
Trainingsschema's lopen

Trainingsschema's lopen


Mijn diensten
Onze klanten aan het woord

Na samenwerken met Kurt Van Soom eindelijk mijn doel behaald ( een marathon lopen onder 4 uur). Kan hem als sport en voedingscoach alleen maar aanbevelen. Bedankt.

Anton de Prijck 24 jaar

Ik heb Kurt van Soom via google gevonden. Mijn eerste loopcoach. Ik wist niet wat te verwachten maar ik was aangenaam verrast. Hij is een persoonlijke coach en steunt wanneer ik het nodig heb, sportief en mentaal! Dankzij zijn geloof in mij en de goede samenwerking heb ik mijn eerste halve marathon onder de 2 uur kunnen doen. TOP Ik heb al een volgend doel en ik kijk er naar uit om samen met mijn coach te trainen!

Carolyn 32 jaar/Kunstenares

Kurt Van Soom, bedankt voor je professionele begeleiding! Ik voelde me bijna een toploper. Je schema en betrokkenheid waren een ideale boost en motivatie. Helaas, door omstandigheden, draait het anders uit maar ik ben hoopvol naar het vervolg

Stefano Bassi 28 jaar


Trainingsschema's lopen met hardloopcoach Kurt Van Soom
Boek een gratis kennismaking