Joggen voor beginners

Wil u starten met joggen en dit op een kwalitatieve manier waar je veel meer krijgt dan alleen maar een blokje joggen/wandelen. Je kan kiezen uit 3 verschillende trajecten waarbij je aan het joggen wordt gebracht met aandacht voor techniek, houding en materiaalkeuze met de daarbij horende motiverende factor die ik je als coach zal geven. De trajecten zijn:

 • Beginner (0-5km): Focus ligt tijdens dit traject op het starten met joggen met als doel het kunnen joggen van de 5km of 30 minuten aan één stuk. Snelheid en competitief gedrag zijn uit den boze. Deze module wordt afgesloten met 3 testmomenten waarbij je tracht de 5km of 30 minuten te lopen. Nadien kan je doorstoten naar het traject gevorderde 5-10km. Inclusief dit traject:
  1. Techniek;
  2. Houding;
  3. Materiaalkeuze;
  4. Blessurepreventie;
  5. Motiveren.

  Duurtijd: 12 weken, 3 dagen per week, 1 uur per sessie.
  Voorwaarde: blessurevrij zijn.

  Neem contact op
  Boek een afspraak

 • Gevorderde (5-10km): Nadat je al joggend zonder problemen 30 minuten of 5km kan joggen zal tijdens dit traject getraind worden voor de 10km. Het grote verschil met het 0-5km traject is de volume dat toeneemt samen met trainingen die iets pittiger zijn. We denken hierbij aan bv. kortere intervallen of intensievere duurlopen. De locaties van deze trainingen kunnen variëren tussen piste, bos en asfalt. Inclusief dit traject:
  1. Variatie in trainingen;
  2. Variatie in locaties;
  3. Techniek;
  4. Voedingstips;
  5. En meer.

  Duurtijd: 12 weken, 3 dagen per week,tussen de 60 à 90 minuten.
  Voorwaarde: 30 minuten zonder problemen kunnen joggen en blessurevrij zijn.

  Neem contact op
  Boek een afspraak

Als gediplomeerd Initiator Running zal ik u op een veilige en gestructureerde manier naar de “finish” begeleiden.

Prijzen per groep en te bespreken.

One 2 one training


Mijn diensten
Onze klanten aan het woord

Na samenwerken met Kurt Van Soom eindelijk mijn doel behaald ( een marathon lopen onder 4 uur). Kan hem als sport en voedingscoach alleen maar aanbevelen. Bedankt.

Anton de Prijck 24 jaar

Ik heb Kurt van Soom via google gevonden. Mijn eerste loopcoach. Ik wist niet wat te verwachten maar ik was aangenaam verrast. Hij is een persoonlijke coach en steunt wanneer ik het nodig heb, sportief en mentaal! Dankzij zijn geloof in mij en de goede samenwerking heb ik mijn eerste halve marathon onder de 2 uur kunnen doen. TOP Ik heb al een volgend doel en ik kijk er naar uit om samen met mijn coach te trainen!

Carolyn 32 jaar/Kunstenares

Kurt Van Soom, bedankt voor je professionele begeleiding! Ik voelde me bijna een toploper. Je schema en betrokkenheid waren een ideale boost en motivatie. Helaas, door omstandigheden, draait het anders uit maar ik ben hoopvol naar het vervolg

Stefano Bassi 28 jaar


One 2 one training met hardloopcoach Kurt Van Soom
Boek een gratis kennismaking