AFSLANKINGSCONSULENT TE ANTWERPEN

Boek een gratis kennismaking

Uw afslankingsconsulent te Antwerpen

Bent u op zoek naar een voedingsdeskundige in de regio Antwerpen? Wenst u zich bewust(er) te worden van uw lichaam en gezond eten? Kurt Van Soom is een afslankingsconsulent / sportcoach voor mensen die gezonder willen gaan leven op vlak van voeding en beweging. En dit centraal gelegen te Mortsel, Antwerpen.

Uw voeding en eetpatroon heeft niet alleen invloed op uw energieniveau en uw gewicht, maar ook op uw geestelijke fitheid. Met een gericht en persoonlijk advies naar voeding en afslanking toe, krijgt u dus een gezondere toekomst. Onder begeleiding van afslankingsconsulent Kurt gaan we alle aspecten na die bijdragen aan een gezondere en evenwichtige levensstijl voor u. We motiveren u om op een gezonde manier af te vallen en op gewicht te blijven.

We streven het bekomen van een duurzaam resultaat na door onze holistische visie en aanpak. Mijn diensten zijn er namelijk op gericht om uw rust, eetgewoontes, slaap en trainingen perfect op elkaar af te stemmen. Onder een optimale persoonlijke begeleiding van Kurt gaan we voor een gezond en blijvend resultaat!

Vanuit zijn praktijk te Mortsel (Antwerpen) helpt afslankingsconsulent Kurt u graag verder. Wacht niet langer en contacteer me vandaag nog voor meer info in verband met begeleiding en advies! Uw droom is namelijk mijn zorg.

Contacteer afslankingsconsulent Kurt te Antwerpen    Bekijk mijn dienstenafslankingsconsulent Antwerpen
Graag zien, dat begint bij jezelf.
Afslankingsconsulent en sportcoach Kurt Van Soom

Het R.E.S.T principe: Rust, Eet, Slaap en Training

De diensten zijn er op gericht om rust, eetgewoontes, slaap en trainingen perfect op elkaar af te stemmen.

Zonder actieve en passieve rust gaat uw voeding en uw prestaties lijden. Eetgewoontes aanpassen zodat uw rust en slaap beter worden, trainingen (van meer beweging tot trainen) om u uiteindelijk fit(ter) en gezond(er) te voelen en door het leven te gaan.

Contacteer me voor meer info
Afslankingsconsulent te Antwerpen
Boek een gratis kennismaking